Gå til hovedinnhold

NHN inviterer til brukerforum video i Drammen

Vi håper å møte brukere, superbrukere og andre som brenner for videokonferanse i Drammen 4.–5. september 2017. Årets brukerforum passer spesielt godt for kommuner og andre som jobber med samhandling i helsesektoren.

Brukerforumet skal gi nyttig informasjon om videokonferanse, velferdsteknologi og praktisk bruk av tjenesten.

Sted: Scandic Ambassadeur, Strømsø Torg 7, Drammen – tlf. 31 01 21 00 – e-post:ambassadeurdrammen@scandichotels.com

Start: Vi starter med lunsj mandag 4. september kl. 11:00. Vi ønsker velkommen kl. 11.45, etter en bedre lunsj. Deretter følger et spennende faglig program frem til kl. 16:45.

Norsk Helsenett inviterer til middag mandag kveld. Av erfaring vet vi at det blir knyttet mange kontakter og gjennomført mange gode samtaler under middagen.

Tirsdag 5. september starter vi kl. 08.30. Det blir lunsj kl. 11.00, og vi regner med å være ferdig ca. kl. 15.30.

For mer informasjon, se vedlagte agenda.

Reise: Flytoget fra Gardermoen går til Drammen. Det er gangavstand fra togstasjon til hotellet. For de som kjører, har hotellet tilbud om parkering.

Finansiering: Deltakerne dekker selv reise- og overnattingskostnader. Vi har reservert 150 rom på hotellet, som kan bookes ved å bruke bookingkode 46236131.

Påmelding til Stein Tore Øien snarest, og senest innen 1. august. Merk e-posten: Påmelding brukerforum video 2017. Vi har reservert kapasitet på hotellet til 1. august og håper vi skal få plass til alle som vil være med. Meld dere på så raskt som mulig.

Vi sees i Drammen. Velkommen!